Brug vores hus til fester, fordrag, møder, events


Om Valby Forsamlingshus

Træd ind i vores magiske forsamlingshus i Valby, et sted hvor fællesskab og begivenheder blomstrer! Med en enestående beliggenhed mellem de charmerende byer Helsinge, Rågeleje, Græsted og Vejby, er vores hus det pulserende hjerte i lokale sammenkomster.

“Bringer mennesker sammen” er ikke blot en sætning i vores logo, det er sjælen i hvert rum og hver begivenhed. Vores forsamlingshus er velegnet til såvel store som små arrangementer og kan magisk transformere sig til alt fra fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og møder til firmaevents.

Offentlig transport holder lige uden for døren og der er gode parkeringsforhold. Rute 361 og rute 360r (tryk på rutenummer for info)

Valby Kirke

Brug Forsamlingshuset

Huset byder på en velindrettet oase med et stort køkken, to hyggelige stuer og en rummelig sal. Begge de små stuer er udstyret med fladskærme, der kan bruges til møder, foredrag og lignende. I den ene stue finder du en rustik bar, og køkkenet er fuldt udstyret med alt, hvad der behøves til forberedelse af forplejning til dine gæster.

Vores fleksible indretning giver dig mulighed for at tilpasse opdækningen præcist til dit arrangement, så du kan skabe den perfekte atmosfære og indstilling for dine gæster.

Velkommen til et sted, hvor historier deles, venskaber bliver knyttet, og øjeblikke forvandles til mindeværdige begivenheder – alt sammen under mottoet “Bringer mennesker sammen”. Træd ind, og oplev, hvorfor vores forsamlingshus er mere end bare fire vægge – det er hjertet af fællesskab og eventyr! 

Scroll to Top